In de herfst van 2014 is de recreatiewoning uitgebreid met een extra slaapkamer. De oorspronkelijke twee kleine slaapkamers zijn samengevoegd en de badruimte is gemoderniseerd. Bovendien is de woning nu geheel geďsoleerd (dak, vloer, muren en ramen), waardoor het er ook in voor- en naseizoen en in de winter comfortabel verblijven is.

 

=====

 

 

Het was net als vorig jaar ‘GEWELDIG! Heerlijk rustig, zeer prettig huisje.

Fam. L.

 

Prima onderkomen voor rustzoekers!

Fam. B.

 

We hebben zelden zo’n leuk huisje meegemaakt, lekker rustig, prachtige natuur, en heel veel rust. Ook de “Bonnerplas” was leuk om te vissen en zwemmen, we hebben een geweldige week gehad. Complimenten, ook voor dat het huisje keurig netjes en opgeruimd was, we hebben wel eens anders meegemaakt.

Fam. v.D.

 

We hebben een heerlijk ontspannen lang weekend gehad; we zijn met onze kinderen elke dag naar het prachtige vennetje geweest en we genoten van het “vriendelijke huisje” en meer nog van de heerlijke tuin eromheen. We onthouden dit zeker!

Fam. B

 

Een prettig huisje, ligt mooi en het is gezellig. Ook kunnen we waarderen dat het echt schoon is.

Fam. v.H.

 

Toen we Uw huisje voor ’t eerst zagen voelden we buiten onze verwachtingen: het was geriefelijk – prachtig – rustig en stil gelegen. Geen Openbaar Vervoer geluiden, alleen vogels, ganzen en/of herten en een boer in de verte die op zijn land werkt met zijn tractor. Kortom alles is rustig en een juweel van een natuur. We hebben daar geen woorden voor: gewoon Natuurschoon!! We zijn als stadsmensen erg blij dat we dat in uw huisje mogen beleven. Wij zoeken juist rust en stilte. Wat uw huisje betreft: gewoon uitmuntend goede accommodatie en van alle gemakken voorzien voor mensen die het Natuurschoon willen beleven. We komen graag nog eens terug en zo spoedig mogelijk.

Hr en mw v.d.H.